Automatkailumessut Turussa 10.1.-12.1.2020 – tule morjestamaan!

Automatkailumessut Turussa 10.1.-12.1.2020 – tule morjestamaan!

 

Turun messuhallissa järjestetään tulevan tammikuun alussa perjantaina 10.1. alkavat ja sunnuntaina 12.1. päättyvät Automatkailu 2020 -nimiset messut. Meitäkin pyydettiin mukaan, olemmehan tulleet automatkailleeksi jonkin verran. Minä suostuin, Jasmin vielä harkitsee. Näyttää myös vahvasti siltä, että maailman kiertänyt Nissan-pakumme tulee olemaan esillä.

Tarkkaa, kellonajat sisältävää ohjelmaa ei ole vielä julkaistu, mutta eiköhän se messujen sivuille lähiaikoina päivity. Näillä näkymin pyörin itse paikalla kaikkina kolmena päivänä. Kenties näyttäydyn lavallakin. Ja tietty, automme on ihmeteltävänä hallissa koko tapahtuman ajan. Tulkaahan moikkaamaan!

 

Verkkokirjakauppa Booky.fi lupaa muuten toimittaa kirjani Panamericana: seikkailuja Latinalaisen Amerikan maanteillä jouluksi, kun sen tilaa viimeistään 17.12. Jos lähipiiriisi kuuluu joku autoseikkailuista ja maailmasta kiinnostut, jolle et millään keksi lahjaa, niin tässäpä mainio idea sinne pukin konttiin. Pääset suoraan verkkokaupan sivulle klikkaamalla alla olevaa tonttukuvaa tai vaihtoehtoisesti tästä.

 

 

 Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *