Kirjaluentaa perjantaihin

Kirjaluentaa perjantaihin

 

Aurinkoisen syysperjantain kunniaksi askartelin seuraavaa. Ohessa Panamericana-kirjan ensimmäinen luku luettuna Youtubeen. Se kertoo matkan aivan ensimmäisestä päivästä syksyisessä ja sateisessa Baltiassa. Artikkelikuva on sanotulta päivältä.

Verraten aktiivisena äänikirjojen kuluttajana tämä kokeilu opetti ainakin sen, että hyvä ääneenlukutaito ei ole suinkaan itsestäänselvyys. Sujuva luenta ja oikeiden painotusten ja nyanssien saaminen tekstiin vaatii suurta taitoa. Arvostan ääninäyttelijöitä ja alan ammattilaisia, joilla tuo taito on.  On verraten karua kuunnella omaa verbaalista kompasteluaan nauhalta. Kaikki kuuluu. Toivoakseni oheisesta leikkeestä on siivottu pois ainakin osa niistä.

Koko kirjan painetun version voi edelleen tilata esimerkiksi täältä:

https://www.booky.fi/tuote/tomi_tolli/panamericana_seikkailuja_latinalaisen_amerikan_maanteilla/9789526924205

Toimitusten alkukankeudet on nyt selätetty ja Booky toimittaa kirjan jatkossa tilaajille pikatoimituksena, yhdessä arkipäivässä.

Sähköinen e-kirjaversiokin löytyy. Sen puolestaan voi hankkia täältä:

https://www.ellibs.com/fi/book/978-952-69242-1-2/panamericana-seikkailuja-latinalaisen-amerikan-maanteilla

 

 

#panamericanakirja

 2 thoughts on “Kirjaluentaa perjantaihin”

    • Mainio homma! Muutamalta muultakin taholta on tullut samanlaisia viestejä, joten nyt toimitukset vihdoin rullaavat. Pahoittelut vielä viivästyksistä. Tässä oli vähän huonoa onneakin mukana, sillä ensimmäinen kirjalähetys painosta tukkuun oli jonkin aikaa hukassa. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *