Maapallon kiertänyt Nissan esillä Matka ja Caravan 2020 -messuilla Helsingissä

Maapallon kiertänyt Nissan esillä Matka ja Caravan 2020 -messuilla Helsingissä

Helsingin messukeskuksessa järjestetään ensi viikonloppuna 17. – 19.1.2020 Matka ja Caravan 2020 -messut. Monien käänteiden kautta sattui, että meidän maailman kiertänyt pakumme mahtui mukaan yhteen hallin nurkkaan, sinne Caravan-messujen puolle. Auto oli viime viikonloppuna mukana Automatkailumessuilla Turussa, jossa se saavutti suuren suosion. Tarinoida sai niin, että edes syömään ei ehtinyt. Toivoakseni auto ja jutut herättävät kiinnostusta myös Helsingissä.

Auto löytyy hallin numero 2 nurkasta paikalta 2b41. Ohessa messuhallin kartta, joka toivoakseni edes vähän selventää sijaintia. Jos oikein arvaan, halli on sellainen, joka on täynnä asuntoautoja. Lupaan itse olla autolla kaikkina messupäivänä (pe – su) viimeistään klo 12. Hengaan sitten paikalla aina sulkemisaikaan asti.

Kiitos vielä kaikille Turun messuilla vierailleille ja Nissanin kupeessa käyneille. Mielenkiintoisia keskuteluita. Erityisesti oli ilo nähdä, kuinka moni suunnittelee oman retkipakun rakentamista, tai on jopa aloittanut moisen projektin. Nissanin sivukatoksen alla oli välillä suoranainen pakurakentamisen keskustelukerho. Reiteistä ja kohteistakin puhuttiin paljon. Seikkailuhenkinen automatkailu huomaamattomalla, ketterällä ja minimalistisella kalustolla kiinnostaa selvästi paljon. Toivoakseni Helsingissä on luvassa samanlaista pohdintaa.

Ja tietty, kiinnostuneet voivat napata mukaansa myös reissustamme kirjoittamani kirjan Panamericana: seikkailuja Latinalaisen Amerikan maanteillä. Se on myynnissä osastolla messutarjoushintaan.

 

Kuva: Messukeskus

 

 Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *