Matkatarinoita Lahden Messilässä tulevana lauantaina klo 15

Matkatarinoita Lahden Messilässä tulevana lauantaina klo 15

 

Lyhyt tiedonoanto tämän viikon lauantaista 3.10.2020. Volkkariharrastajia yhdistävä Tölkkifoorumi järjestää silloin Messilän Camping -alueella perinteiset kauden päättäjäiset. Käytännössä tämä tarkoittaa vapaamuotoista jutustelua pakettiautoilusta. Jos paikalle saapuu omalla reissuautollaan, voi Messilässä myös yöpyä.

Vähän ohjelmaakin on. Lupauduin nimittäin kertomaan uuden Länttä ja itää -kirjani tiimoilta reissustamme Siperiassa, Venäjällä ja Keski-Aasiassa. Ne kun ovat herättäneet kiinnostusta, ja niitä olen myös koittanut kaikille suositella. Me pidimme. Kertoilen jutuista leirintäalueen kaikille avoimessa ravintolassa kello 15 alkaen.

Otan mukaan myös jokusen kirjan. Sellaisen voi siis ostaa minulta Lahdessa.

Vaikka tilaisuuden järjestää Volswagenin hyötyajoneuvoharrastajia yhdistävä keskustelukerho, järjästäjän mukaan kaikki ovat tervetulleita paikalle. Erityisesti tämä koskee kaikkia pakettiautoharrastajia ja vanlife-tyyppisistä jutuista kiinnostuneita, ihan ajoneuvon merkistä riippumatta.

Linkkejä:

Linkki tapahtuman Facebook-sivulle

Linkki Messilän Camping-alueen verkkosivuille

Messilä Camping löytyy osoitteesta Rantatie 5, FI-15980 Messilä, Suomi

 

Artikkelikuva on samaisesta tilaisuudesta viime vuodelta . Silloin sää oli aika synkkä. Tällä kertaa on taidettu luvata parempia kelejä.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *