Muistutus: Automatkailumessut 2020 ensi viikonloppuna Turussa

Muistutus: Automatkailumessut 2020 ensi viikonloppuna Turussa

 

Pieni muistutuksen sana ensi viikonlopusta. Silloin järjestetään Turun Messuhallissa tapahtuma nimeltä Automatkailumessut 2020. Tulkaahan sinne ihmettelemään automatkailun uusia tuulia.

Olen haastateltavana kolmeen otteeseen, kaikkina messupäivinä, ja meidän maapallon kiertänyt Nissanimmekin jostain päin hallia löytyy. Edellyttäen, että se lähtee käyntiin. Auto on nimittäin seissyt taas muutaman kuukauden tallissa. Mutta eiköhän se lähde. Luotto on kova.

Omat haastatteluaikani ajoittuvat seuraavasti:

Pe 10.1. klo 12.30 – 12.50

La 11.1. klo 14.40 – 15.00

Su 12.1. klo 14.20 – 14.40

Kun tuo ”virallinen” haastatteluosuus on ohi, pyrin olemaan ainakin tunnin autollamme päivystämässä. Kaikki ovat tasapuolisesti tervetulleita sinne vaihtamaan kuulumisia. Autostakin saa kysellä, ja sitä ihmetellä.

Jos muuten joku Helsingin Matkamessuille kahden viikon päästä osallistuvan tahon edustaja sattuisi lukemaan tätä ja haluaisi tuon meidän automme osastolleen, niin ottakaahan ihmeessä yhteyttä. Viestin voi laittaa vaikka osoitteeseen tomi(a)havaintoja.com. Kun Nissan kerran tallista pois ajetaan, niin saman tien voisimme tuoda sen myös Helsingin Messuhalliin.

Kannattaa muuten myös lueskella Turun Sanomia alkaneella viikolla. Saattaa nimittäin olla, että myös siellä kerrotaan lähipäivinä, kuinka matkustaa autolla maailman ympäri.

 2 thoughts on “Muistutus: Automatkailumessut 2020 ensi viikonloppuna Turussa”

  • Ihan loistavaa että tällainen tapahtuma on, pitääpä käydä! Sen verran hyvä kokemus jäi viime kesän autoreissusta kun vältettiin autokorjaamot ja hinaukset. Erityisesti ulkomaan reittien uudet tuulet kiinnostaa!

    • Tervetuloa (ellette jo käyneetkin). Meidän automme löytyy hallin B nurkasta, kahvilan vierestä. Nyt sunnuntaina olen itse autolla noin puolesta päivästä eteenpäin. Lavalla minua haastatellaan klo 14.20.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *