Retkiauton ilmanvaihtoa, aurinkopaneeleja, kattotelinettä – video

Retkiauton ilmanvaihtoa, aurinkopaneeleja, kattotelinettä – video

 

Silloin tällöin minulta kysellään matka-automme yksityiskohdista. Kesän kuluessa olen saanut jokusen kysymyksen Nissanin kattoon liittyvistä jutuista. Tästä inspiroituneena otin hieman liikkuvaa kuvaa kattotelineestä, katon ilmaventtiileistä ja aurinkopaneelista. Video ohessa.

Kuvasin pätkät jo aiemmin kesällä muutaman päivän autoretkellä ollessamme. Videot olivat jo tyystin muiden kiireiden takia unohtua, mutta selailtua puhelintani päätin ryhdistäytyä ja julkaista ne nyt. Ehkä tuosta saa jonkinlaista kuvaa siitä, mihin automme ratkaisut perustuvat, ja miten ne maailmaa kiertäessä pelittivät.

Unohduksista ja muista kiireistä puheen ollen, heinäkuu meni paljolti työjuttujen ohessa viime vuotisesta matkastamme kertovan Panamericana-kirjan viimeistelyyn. Se lähti painoon tämän viikon alussa ja tuotantoprosessiin menee jokunen viikko. Nyt kun tämä asia on selvä, virallinen julkaisupäiväkin päätettiin. Se on sunnuntai 8.9.2019. Opuksen julkaisun kunniaksi pidetään Helsingissä tilaisuus, josta infoan lisää ensi viikolla.

Jos et ole vielä tilannut kirjaa, se onnistuu vaikkapa Booky-verkkokirjakaupasta hintaan 22,50 eur:

https://www.booky.fi/tuote/panamericana

 

 

 Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *