Jo ajettua

Seurantakartta

Auton seurantakartta löytyy seuraavan linkin takaa:

https://www.polarsteps.com/TomiTolli/418149-etela-amerikka

Kartta on periaatteessa realiaikainen ja toimii automattisesti, mutta se päivittyy julkiseksi vain kun käytössämme on toimiva nettiyhteys. Samasta syystä karttaan tulostuu välillä todellisen reittimme sijasta suora viiva. Näin ilmeisesti käy jos olemme liian pitkään vailla Internetyhteyksiä. Kartta lienee silti informatiivinen ja siitä voi suurinpiirtein seurata, missä päin maailmaa olemme milloinkin menossa.

 

Etelä-Amerikka Montevideosta Ushuaiaan 18.1. – 15.2.2018

Ensimmäinen osa Etelä-Amerikan kierroksesta. Uruguayn Montevideosta Brasilian ja Paraguayn kautta Argentiinan eteläisimpään nurkkaan. Ajettuja kilometrejä noin 7650.

Tämän osuuden aikana ajoimme Uruguayssa, Brasiliassa, Paraguayssa, Argentiinassa sekä pienen pätkän Chilessä (Tulimaa).

 

Laivamatka Antwerpenistä Montevideoon 6.12.2017 – 18.1.2018

Laivamatka Belgiasta Uruguayhin aluksessa nimeltä Grande Brasile kesti kaikkiaan 45 päivää.

Laiva pysähtyi matkalla Englannin Tilburyssa, Saksan Hampurissa, Senegalin Dakarissa, Sierra Leonen Freetownissa, Brasilian Santosissa, Brasilian Rio de Janeirossa, Brasilian Paranaguassa ja lopulta Argentiinan Zaratessa ennen kuin matka päättyi Montevideoon.

 

Eurooppa 18.11.2017 – 5.12.2017

Euroopan osuus alkoi Tallinnasta ja päättyi Antwerpenin satamaan Belgiassa, jossa nousimme autoinemme Etelä-Amerikkaan menevään ro-ro-alukseen.

Euroopassa ajoimme 14 maassa: Viro, Latvia, Liettua, Puola, Ukraina, Slovakia, Unkari, Kroatia, Slovenia, Itävalta, Tsekin tasavalta, Saksa, Hollanti (vain pieni pätkä moottoritietä) ja Belgia.

Auton mittariin tuli 4825 kilometriä.