YLE:n Aamu-tv maanantaina 11.3. sekä tulevan matkakirjan aikataulusta

YLE:n Aamu-tv maanantaina 11.3. sekä tulevan matkakirjan aikataulusta

 

”Maailman ympäri pakettiautolla”. Näin lukee ensi maanantain (11.3.) YLE:n aamu-tv:n lukujärjestyksessä. Olen siellä kertomassa autolla ja erinäisillä laivoilla tekemästämme maailmanympärysmatkasta vartin yli kahdeksan. Jos tämän tyyppinen seikkaileminen kiinnostaa, kannattaa ehkä avata televisio alkavan viikon kunniaksi juuri tuohon aikaan. Kerta televisiossa on minulle ensimmäinen, joten toivokaamme ettei koko homma mene kovin pahasti pieleen.

Reissusta kertova kirjaprojektikin edistyy. Tämä on varmaan myös merkittävä syy siihen, että blogissa on ollut matkan päättymisen jälkeen kovin hiljaista. Kirjallinen energia menee opuksen naputteluun, eikä sitä ole riittänyt pidempien blogipohdintojen laatimiseen.

Mutta ei niin huonoa, ettei jotain hyvääkin. Kirjan julkaisuajankohta on syys-lokakuu ensi syksynä (2019). Mikäli haluat muistutuksen sähköpostiisi kun opus valmistuu ja on kaupan, kirjoita sähköpostisi oheiseen kenttään ja paina lähetä-nappia. Toivoakseni postituslistalle ilmoittautuneilla on myös mahdollisuus saada kirja tilattua jo ennen virallista julkaisupäivää ja hieman suositushintaa halvemmalla.

Kirjajutuista pysyy myös kärryillä seuraamalla blogin Facebook-sivua (facebook.com/havaintoja/), johon pyrin keräämään kaiken asiaan liittyvän materiaalin.

Postituslistalle liittyminen ei velvoita mihinkään, eikä oheisen kaavakkeen kautta lähetettyjä sähköpostiosoitteita käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin edellä mainittuun kirjasn liittyvään tiedottamiseen.

Liittyäksesi postituslistalle lisää sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään.