Panamericanan kirjajulkkarit sekä e-kirja

Panamericanan kirjajulkkarit sekä e-kirja

 

Vielä vähän kirja-asiaa. Panamericana-kirja on siis vihdoin julkaistu ihan virallisesti. Kiitos kaikille, jotka olivat kuuntelemassa luentoa Oodi-kirjastossa sunnuntaina (artikkelikuva). Tilaisuuden herättämä kiinnostus lämmitti mieltä.

Nyt kun kirja on julkistettu herää tietty kysymys, jotta mistä sitä saa. Jokainen Suomen kirjakauppa voi tilata kirjan asiakkaalleen, ellei sitä kaupan hyllyssä ole. Nettiostoksiin tottumattomat voivat siis kysellä sitä lähimmästä kirjakaupastaan.

Varsinaisesti kuitenkin suosittelen kirjan hankkimista netistä. Sillä tavoin sen saa pienemmällä vaivalla ja todennäköisesti myös edullisemmin kuin kivijalkakaupasta. Listasin alle joitakin verkkokirjakauppoja, joiden valikoimiin Panamericana kuuluu. Näistä suosittelen itse tuota ensimmäistä (Booky.fi), sillä sen hintapolitiikka on ainakin tämän kirjoittamishetkellä vaihtoehdoista edullisin. Postituskin taitaa sisältyä hintaan.

 

VERKKOKIRJAKAUPAT

Booky.fi
https://www.booky.fi/tuote/tomi_tolli/panamericana_seikkailuja_latinalaisen_amerikan_maanteilla/9789526924205

Adlibris
https://www.adlibris.com/fi/kirja/panamericana-9789526924205

Prisma verkkokauppa
https://www.prisma.fi/fi/prisma/panamericana-kovakantinen-kirja

CDON.com
https://cdon.fi/kirjat/tomi-tolli/panamericana-47709295

Suomalainen Kirjakauppa
https://www.suomalainen.com/products/panamericana

 

E-KIRJA

Kirjan kustantaja Noob Kustannus kirjoitti viime viikolla sopimuksen sähköisiin kirjoihin erikoistuneen Ellibs-verkkokaupan kanssa. Tekninen puolikin on saatu nyt kuntoon, joten myös Panamericana-kirjan sähköinen versio on julkaistu ja ladattavissa:

Ellibs
https://www.ellibs.com/fi/book/978-952-69242-1-2/panamericana-seikkailuja-latinalaisen-amerikan-maanteilla

Jos tämä aihealue kiinnostaa, kannattaa seurata nettilehdistöä. Ne nimittäin saattavat julkaista jokusen kirjaa ja reissuamme käsittelevän artikkelin lähiaikoina.

 

#panamericanakirja

 

 

 

 Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *