Tervetuloa Keskustakirjasto Oodiin 8.9. klo 13 + kirjan ennakkotilauskampanja päättyy

Tervetuloa Keskustakirjasto Oodiin 8.9. klo 13 +  kirjan ennakkotilauskampanja päättyy

Alkuun lyhyt muistutus Panamericana-kirjan ennakkotilauksista. Jos olet kiinnostunut tilaamaan kirjan netistä kampanjahintaan 22,50 eur, kannattaa se tehdä heti. Bookyn kampanja nimittäin päättyy kuluvan viikon perjantaina. Pääset Booky.fi -nettikaupan tilaussivulle klikkaamalla tästä.

Toki kirjan voi tilata myöhemminkin, mutta hinta voi olla muutaman euron korkeampi. Kustantajan vaikutusmahdollisuus verkkokauppojen jälleenmyyntihintoihin on rajallinen. Vaikka kirjan suositushinta on 24,90 eur, voi kukin niistä myydä sitä itse vapaasti valitsemallaan hinnalla.

Sitten Keskustakirjasto Oodiin. Siellä järjestetään sunnuntaina 8.9.2019 kello 13 kaikille avoin ja ilmainen yleisöluento, jossa kerron viime vuoden matkastamme maailman ympäri. Maijansaliksi nimetty tila on varattu kahdeksi tunniksi, eli tilaisuus päättyy kolmelta. Toivoakseni luvassa ei ole pelkästään yksipuolista paasausta, vaan myös mielenkiintoisten yleisökysymysten inspiroimaa vilkasta yleisökeskustelua.

Luento toimii samalla Panamericana-kirjan virallisena julkaisutilaisuutena. Varaamme kirjoja mukaamme ja niitä voi ostaa tilaisuuden jälkeen. Kannattaa ottaa mukaan käteistä, sillä paikalla ei välttämättä ole korttimaksumahdollisuutta.

Maijansali on Helsingin Keskustakirjasto Oodin ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva luentosali. Ohessa Oodin pohjapiirustus, josta salin sijainti selviää. Ja Oodihan taas sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, Rautatieaseman ja Sanomatalon vieressä. Tämän tosin kaikki taitavat tietääkin, mutta tulkoot sekin varmuuden vuoksi mainittua.

Tilaisuuteen osallistujaksi voi ilmoittautua Facebookissa, mutta pakollista tämä ei tietenkään ole. Paikalle voi vain ilmaantua ilman sen kummempia esivalmisteluita.

Luentotilaisuuden tarkemman tiedot löytyvät Helmetin sivuilta tämän linkin takaa.

 

Maijansali. Luento pidetään täällä (Kuva: Helmet).

 

Maijansalin sijainti Oodin ensimmäisessä kerroksessa (Kuva: Helmet).

 

#panamericanakirja

 Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *