Autolla maailman ympäri -kirja nyt ennakkotilattavissa!

Autolla maailman ympäri -kirja nyt ennakkotilattavissa!

 

Ilokseni, ja juuri alkaneen kesäkuun kunniaksi, voin ilmoittaa, että meidät maailman ympäri vieneestä autoreissusta kertova kirja (Panamericana: seikkailuja Latinalaisen Amerikan maanteillä) on nyt ennakkotilattavissa Booky:n verkkokaupasta täältä:

https://www.booky.fi/tuote/panamericana

Linkki aukeaa uuteen ikkunaan.

Bookyn hinta (22,50 eur) on vallan mainio, sillä kirjan varsinainen ohjehinta on 24,90 euroa. Kuljetuskin taitaa olla ilmainen, joten väittäisin kaupan olevan hyvä. Alennus liittyy kirjan ennakkotilauskampanjaan ja julkistuksen lähestyessä hinta hakeutunee lähemmäs ohjehintaa. Kustantajan vaikutusmahdollisuudet lopulliseen myyntihintaan ovat rajalliset. Kirja nimittäin löytyy jo muutamasta muustakin verkkokaupasta, jotka päättävät itse vapaasti millä hinnalla ne myyvät sitä eteenpäin. Näiden jälleenmyyjien hinnat ovat huomattavasti Bookya kalliimmat.

Jos kirja ja tarina kiinnostaa, kannattaa se ehdottomasti ennakkotilata mahdollisimman pian, etupeltoon niin sanoakseni. Paitsi että tilaaja hyötyy tästä edullisen hinnan muodossa, on siitä todella suuri hyöty kustantajalle. Matkakirjat ovat kuitenkin verraten vaatimaton bisnes, ja niiden painomääriä on hankala arvioida etukäteen. Kaikki ennakkotilaukset helpottavat tätä hommaa. Olisi mukavaa, että opuksen ensimmäinen painos ei olisi liian suuri, eikä pieni. Toisaalta sitä soisi, että jokainen kiinnostunut kirjan varmasti saa. Toisaalta paperia, luonnonvaroja ja rahaa on turha tuhlata suotta varastossa seisoviin painotuotteisiin. Siispä: Kiitän kaikkia tilauksen tehneitä ja tekeviä kovasti jo näin etukäteen.

Kirjan julkaisu tapahtuu syyskuussa, mutta tarkka päivä ei ole vielä tiedossa. Bookyn ilmoittamaan päivämäärää (19.9.2019) kannattaa siis pitää viitteellisenä. Uskoakseni kirja saadaan toimitukseen jo ennen tuota. Ennakkotilaajan etuja tämäkin, sillä Bookysta tilatut kirjat lähtevät kauppiaan varastolle ja sieltä tilajalle heti kun ne painosta tulevat. Viive on siten pienempi, kuin jos odottaa kirjan päätymistä kauppojen hyllyille. Se on nimittäin prosessi, jossa on enemmän vaiheita. Kirjat ehtivät seistä useammissa varastoissa ennen päätymistään kivijalkakauppoihin.

 

Panamericana: seikkailuja Latinalaisen Amerikan maanteillä, perustietoja:

Tekijän nimi: Tölli, Tomi

ISBN-numero: 978-952-69242-0-5

Kirjan nimi: Panamericana

Kirjan alaotsikko: Seikkailuja Latinalaisen Amerikan maanteillä

Tuotteen koko: 14 x 21 x 2,5 cm

Sidosasu: Sidottu (kovakantinen)

Sivumäärä: 304

Kieli: Suomi

Kustantaja: Noob Kustannus

Muuta: Sisältää karttoja ja kuvia

Ilmestymisajankohta: 09/2019

Ovh: 24,90 EUR (sis. alv:n 10 %)

 

#panamericanakirja

#autollamaailmanympari

 

 

 6 thoughts on “Autolla maailman ympäri -kirja nyt ennakkotilattavissa!”

 • Tilattu!

  Bookyn esittelyn perusteella Pohjois-Amerikka, Venäjä ja Keski-Itä tulevat kirjan kakkososassa:

  ”Panamericana : seikkailuja Latinalaisen Amerikan maanteillä on autoillen ja meriteitse tehdystä maailmanympärysseikkailusta kertovan kaksiosaisen kirjasarjan ensimmäinen osa. ”

  • Kiitoksia jälleen kerran EsaT!

   Näin tosiaan on, loppupätkä jää toiseen osaan, joka valmistunee ja julkaistaan ensi vuonna. Tarinan jaotus herätti talven aikana paljon pohdintaa. Lopulta päädyin tähän ratkaisuun, sillä Latinalainen Amerikka on aika looginen kokonaisuus. Pohjoisa-Amerikka ja Venäjä taasen sopivat aika luontevasti pohdittavaksi samalla kertaa. Ovathan jännitteet kasvaneet viime vuosina ja käsitykseni molemmista muuttui kun niiden läpi ajoi.

   Ja toki, koko reissun laittaminen yksien kansien väliin tuntui valtaisalta projektilta. Lieköhän moinen valmistunut ikinä, tai sitten laatu olisi kärsinyt. Nyt olen aika tyytyväinen tähän syyskuussa julkaistavaan kokonaisuuteen.

   Sivumennen sanoen olen myös kovin tyytyväinen opuksen myyntihintaan. Kovakantisen kolmesataasivuisen kirjan jälleenmyyminen alle 25 eurolla vaati vähän sopimista ja operontia, mutta onneksi pienellä puristuksella homma saatiin tähän jamaan. Halusin kuitenkin, että hankintakynnys olisi aika pieni.

  • Kiitos tilauksesta! Toimit muuten tavallaan koko e-kirjahommassa ikään kuin kannustimena, sillä muistan sinun maininneen siitä joskus aiemmin. Siten tiesin, että sähköisestä kirjasta kiinnostuneen yleisön koko oli suurempi kuin nolla. Se motivoi.

   Sähköisessä versiossa on muuten sekin hyvä puoli, että sen saa ladattua välittömästi. Paperikirjojen kanssa on nimittäin toimitusongelmia, kuulin. Kirjatukkurilla oli logistiikkahäiriöitä. Sekin homma alkaa kuitenkin onneksi selvitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *