Panamericana-kirjan kakkososa on nyt tilattavissa!

Panamericana-kirjan kakkososa on nyt tilattavissa!

 

Vuosi siihen meni, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Autoillen ja laivoilla tekemästämme maailmanympärysmatkasta kertovan Panamericana-kirjan odotettu kakkososa Länttä ja itää: seikkailuja Pohjois-Amerikan ja Siperian maanteillä meni juuri painoon. Valmiit kirjat lähtevät painosta jakeluun 21.9.2020, eli vain vajaan kolmen viikon kuluttua.

 

Tilaaminen

Kirjan voi jo tilata verkosta. Se on ennakkomyynnissä useammassakin (kaikissa?) verkkokaupassa, mutta suosittelen taas kauppaa nimeltä Booky.fi. Se on tietääkseni niistä edullisin. Tilaussivulle pääsee klikkaamalla seuravaa linkkiä (linkki aukeaa uuteen välilehteen):

Länttä ja itää: seikkailuja Pohjois-Amerikan ja Siperian maanteillä

Tätä kirjoittaessa kirjaa myydään Bookyssa alle suositushinnan (se on 24,90). En ole oikein varma, miksi tilanne on tämä, sillä kustantaja tai kirjoittaja eivät pysty jälleenmyyjien hintoihin vaikuttamaan. Bookyssa lienee meneillään jonkinlainen syyskampanja. Ostajan näkökulmasta alennettu hinta on tietty vain positiivinen asia. Kannattaa siis tarttua tarjoukseen ennen kuin se loppuu.

Länttä ja itää löytyy myös Kirjavälityksen (Suomen ainut suuren mittakaavan kirjatukku) tietokannasta ja listoilta. Tämä tarkoittaa sitä, että se on tilattavissa myös kaikista Suomen ”oikeista” kirjakaupoista.

 

Julkaisutilaisuudesta

Viime vuonna Panamerican tiimoilta järjestettiin Oodi-kirjastossa yleisöluento, joka oli samalla kirjan julkaisutilaisuus. Tällä hetkellä näyttää valitettavasti siltä, että koronarilanteen takia vastaava ei tänä syksynä onnistu. Erilaiset messutkin on pääsääntöisesti peruttu. Kirjamessuja ei järjestetä kuin verkossa ja jopa tammikuussa perinteisesti Helsingissä järjestetyt matkamessut on siirretty pitkälle kevääseen.

Mutta seuraillaan tilannetta. Maailman on pakko normalisoitua lopulta, ja sitten voidaan miettiä tällaisia juttuja uudelleen.

Kiitoksia jo etukäteen kaikille kirjan tilaaville/ tilanneille!

 

Artikkelikuvassa Länttä ja itää -kirjan jo painosta tullut kansimalli. Kansikuva on Kazakstanin aroilta.

 

 

 Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *